Главная страница » Як працює газовий гриль?

Як працює газовий гриль?

При виборі барбекю особливо важлива кількість конфорок, пов’язана з ними продуктивність та розмір площі гриля. Пристрій може бути доповнено задніми, бічними, інфрачервоними пальниками або зоною, де продукти зберігаються теплими. Декілька пальників з нержавіючої сталі особливо корисні при приготуванні змішаних продуктів, для яких потрібен різний температурний режим.

Залежно від моделі, кількість конфорок варіюється від однієї до шести штук. Конфорка є трубкою з безліччю маленьких отворів, які при використанні створюють рівномірне полум’я. Якщо відкрити подачу газу, в сучасних пристроях конфорки можна запустити за допомогою вбудованої системи електричного запалювання — п’єзопідпал. Так що вам не знадобиться запальничка чи сірники.

В асортименті магазину Grillex.com.ua ви знайдете газові грилі всіх розмірів: від двох-чотирьох (найпоширеніші моделі) до розкішних версій із шістьма конфорками з нержавіючої сталі.

Які функції роблять роботу з барбекю зручною

  1. Подача тепла та продуктивність у сучасних грилях постійно регулюється. Приготування на пристрої не здійснюється безпосередньо над полум’ям, натомість нагріваються розподільники, які, своєю чергою, віддають тепло решіткам і продуктам, що готуються на грилі.
  2. Багато моделей мають спеціальний піддон для збору крапель, що полегшує видалення жиру, це дозволяє уникнути його загоряння.
  3. Чим більше ви хочете готувати страви одночасно, тим більша поверхня барбекю вам знадобиться. Тому вибирайте модель відповідно до своїх запитів. Це дасть вам більше місця для кулінарної творчості.

Як довго потрібно розігрівати газовий гриль?

Це залежить від причин, через які вам потрібно розігріти пристрій перед приготуванням:

  • ви хочете, щоб гриль досягнув температури, необхідної для приготування їжі на ньому, що не спрацює без відповідного нагрівання;
  • температура повинна розподілятися по всій поверхні робочої поверхні, а цього можна досягти лише за достатнього часу очікування.

В іншому випадку досить гарячою буде лише центральна частина барбекю, а їжа пересмажуватиметься або готуватиметься нерівномірно. Залежно від моделі, слід почекати від 10 до 20 хвилин, перш ніж розпочинати процес готування.

Якщо ви шукаєте швидкий, простий спосіб приготувати смачні страви на природі, обов’язково ознайомтеся із вибором газових грилів на сайті. Забудьте про свій старий вугільний барбекю. Тут ви знайдете моделі відомих брендів і, звичайно ж, відповідні аксесуари до них, комплектуючі, все для розпалювання та інше.

admin

Вернуться наверх